Heerde JO19-1 verliest uitwedstrijd tegen JVC Dedemsvaart JO19-1 met 2-1.

maandag 02 oktober 2017

De geelzwarten moesten voor de competitie uit naar Dedemsvaart. We hebben wat aanpassingen moeten doen, onze aanvoerder Rico is jammer genoeg drie duels geschorst, Ronald en Jordi zijn geblesseerd, en Tobias is een paar maanden op stage, dus we moesten ondanks deze problemen aan de bak. We begonnen goed, Stijn stond bij ons in de spits en Dion stond achterin, er was eigenlijk weinig aan de hand, maar door verkeerd wegwerken viel de bal voor de voeten van een speler van Dedemsvaart, en die schoot hem knap binnen 1-0 achter, en dat was een domper. Omdat Dylan een trap op zijn knie kreeg en niet verder kon spelen moest Daan erin, Daan was de hele week ziek geweest maar nood breekt wet.

We gingen rusten met 1-0 achter en de trainerts Edwin en William en de technische staf Henk E en Henk H (ut lik weh een aflevering van de penoze) hielden de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in.

De tweede helft waren we niet echt slecht, maar het was wederom Dedemsvaart wat op een 2-0 voorsprong kwam.

Maar we lieten zien dat we niet opgaven en bleven vechten, we kregen kansen en er werden door Dedemsvaart enkele nare overtredingen begaan en dat leverde voor een speler van Dedemsvaart rood op. We kwamen zelfs nog via Sobhan op 2-1 en kregen nog goeie kansen via Stijn maar helaas gingen die er niet in. Er waren nog wat blessures, eentje van Jaro (en noe hek eh heurt dat Henk H het water op het verkeerde been eh doan hef, wie zult hum een tablet haaln zodet eh kan googln wat er met un speuler an de hand is, ik bedoel been) maar we zijn niet echt weg gespeeld en een gelijk spel had er in gezeten .We zitten in een moeilijke competitie maar hebben een leuke ploeg, maar dan moeten we er iedereen bij hebben en dan kunnen we ook wel winnen. Met de hakkebaln test kwam de hakkeballe met een gemiddelde van een 6.4 er niet zo best uut (en wis ie weh dat die van Limburg stiekum op de televisie is eh wes veur heel Holland bakt en niks teegn ons eh zeg heff )maar wel netjes op een bordje met een echte vork. Op naar de volgende wedstrijd tegen Berkum, word een moeilijke wedstrijd tegen een sterke ploeg. We moeten thuis om half drie.

Heerde 1 net zien voetballen, gewonnen van SC Emmeloord met 2-0 en met een mooi doelpunt van Daan! Gefeliciteerd jongens, mooi al vier punten.

Groet D.v.V.