Heerde JO19-1 verliest met 6-0 van Berkum JO19-1

maandag 09 oktober 2017

Wij moesten thuis tegen Berkum, de stand kon niet kleiner anders had ik hem nog kleiner gezet.

Dat het een moeilijke pot zou worden wisten we, maar we begonnen niet goed en we stonden na 10 minuten al met 2-0 achter en dat was jammer. We kwamen niet in ons spel en Berkum was de veel betere ploeg. Wij probeerde wel te voetballen, maar waren niet goed genoeg.

Het werd voor de rust zelfs nog 5-0 en dit was nog maar de ruststand.

De trainerts en technische staf moesten aan de bak om het niet in de dubbele cijfers te laten komen.

Onze verzorger Henk H (hie had de bloarn onder de voetn, zo veule mos hee loopn) en hij had wonderwater, een bittie water erop en het ging weer.

In de Tweede helft werd Dion gewisseld, door een botsing had hij last van zijn hoofd. En er kwamen drie B spelers in. en die jongens deden het prima! In de tweede helft nog maar 1 doelpunt tegen gekregen. Eindstand weet ik niet meer precies.

Volgende week uit naar VSCO, deze staat boven aan en heeft gewonnen van Berkum, ik denk dus geen makkie.

Hopen dat we helemaal compleet zijn en iedereen 100 procent fit is en dan een keer voor de drie punten kunnen gaan.

Groet D.v.V.