Voorbeschouwing Heerde - Lemelerveld

woensdag 11 oktober 2017

Zondag staat de tweede thuiswedstrijd van de Geel-Zwarten op het programma. Na de goede start van de competitie met vier punten uit twee wedstrijden kon niet gewonnen worden bij koploper Valthermond. Na een bemoedigende eerste helft die desondanks werd afgesloten met een 1-0 achterstand kon Heerde in de tweede helft geen vuist maken. Met 4-0 ging men gedesillusioneerd huiswaarts. Tegenstander Lemelerveld heeft in de eerste drie wedstrijden drie punten verzameld. Na twee verliespartijen kon Lemelerveld afgelopen zondag wel thuis winnen van Germanicus (1-0).

Heerde wil thuis ongeslagen blijven deze competitie en zal de nederlaag van vorige week willen wegpoetsen. Voldoende aanknopingspunten voor een spannende ontmoeting tussen de nummer 6 en 11 van de 2e klasse Noord L. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Nijdeken.

De balsponsoren van deze middag zijn:
PLUS Heerde
Autoschade Berghorst