Voorbeschouwing Heerde - Germanicus

vrijdag 26 januari 2018

De eerste speelronde in de 2e Klasse Noord staat weer op het punt van beginnen. Na een vroeg ingezette winterstop door de afgelasting van de wedstrijd tegen Zuidwolde komt Germanicus op bezoek op Sportpark Molenbeek. Beide teams wisten de laatste wedstrijd van 2017 niet in winst om te zetten waardoor ze 2017 afsloten met 16 punten en 6e en 7e plaats als gevolg. Heerde overwinterde prima met verschillende activiteiten en een aantal oefenwedstrijden om de manschappen van trainer Bardy Verhoef op scherp te zetten. Daarnaast verlengde diezelfde Bardy Verhoef zijn contract met nog een jaar zodat Heerde ook volgend seizoen van zijn diensten gebruik kan maken. Al met al voldoende input voor een spetterend begin van 2018, waarbij Heerde met winst de aansluiting kan behouden bij de brede kopgroep in 2L Noord. Rest ons niets anders dan u veel plezier te wensen bij deze wedstrijd op het altijd goed verzorgde Sportpark Molenbeek. Mede mogelijk gemaakt door onze trouwe geel-zwarte vrijwilligers!

Wedstrijdsponsor
De wedstrijdsponsoren van dit seizoen is greep uit verschillende trouwe sponsoren die V.V. Heerde een warm hart toedragen. Vandaag is dat Karssen Sport en Fashion

Balsponsoren
In het seizoen 2017-2018 hebben verschillende balsponsoren zich verbonden aan de thuiswedstrijden van VV Heerde. De balsponsoren van vandaag zijn H Limburg metsel-tegelwerk.nl en Henk Evers Apeldoorn - Service en Dienstverlening