Voorbeschouwing VV Heerde - Erica

vrijdag 02 februari 2018

Na de thuiswedstrijd tegen Germanicus (1-2) vorige week is Sportpark Molenbeek ook deze week het toneel van een interessante ontmoeting in Klasse 2L Noord. Heerde kon het thuisvoordeel de voorgaande speelronde niet omzetten in een overwinning en zelfs een gelijkspel werd de mannen van Bardy Verhoef niet gegund. Een late tegentreffer kwam Heerde niet te boven ondanks een aantal goede mogelijkheden. Geen schande tegen de getalenteerde Coevordenaren maar wel een verlies met waardoor Heerde de aansluiting heeft verloren met de kopgroep.

Tegenstander Erica verloor ook thuis, maar dan van Dedemsvaart, waardoor de ploeg zakte naar plek 10 op de ranglijst met 13 punten. 3 punten minder dan Heerde, dat nu meer naar onderen moet kijken dan naar boven. Voor beide ploegen een duel wat bepalend kan zijn voor de rest van het seizoen.

Een wedstrijd dus met veel belangen waarin het verschil met de onderste 3 ploegen vergroot kan worden aangezien deze vandaag tegen de top 3 aantreden. Kortom, meer dan voldoende ingrediënten voor een attractieve en spannende krachtmeting. Veel plezier gewenst zondagmiddag bij de wedstrijd die onder leiding staat van de heer Zilverberg.

Balsponsor
De balsponsor voor deze wedstrijd is Van Schoonhoven IJzersterk (www.vanschoonhovenijzersterk.nl)

Wedstrijdsponsor
De wedstrijdsponsor van zondag is Dalli Group.