Promotie VV Heerde JO 15 - 2

donderdag 08 februari 2018

Het seizoen verloopt heel goed voor vv Heerde JO 15-2. Vanaf het begin van de competitie staat het elftal, is de sfeer uitstekend en speelt het goed voetbal. Bovendien is het enthousiasme, de werklust groot en met de aanwezig wedstrijdmentaliteit zijn de meeste wedstrijden gewonnen. In de competie is het elftal als nummer 2 geëindigd met een doelsaldo van 65 doelpunten voor. Tijdens de winterstop heeft het elftal uitstekende overwinningen behaald tegen hoger spelende leeftijdsgenoten. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een promotie naar de 3de klasse. Afgelopen zaterdag is de trend doorgezet in het bekertoernooi. Go Ahead Deventer werd thuis met 4 -3 verslagen, een plek in de kwart finale is daarmee bereikt.