Heerde JO19-1 wint uit met 3-0 van Deventer JO19-1

maandag 09 april 2018

De Heerdenaren moesten uit naar Deventer, die al twee wedstrijden op rij gewonnen hadden.

We waren weer aardig compleet, Daan en Jorni waren weer terug, alleen Jelle onze keeper ontbrak nog, maar we hadden een prima vervanger.

Ik moet zeggen het stond goed, Jorrik goed op het middenveld samen met Jaro, hierdoor kwam Michel meer voor de goal.

We hadden veel voor elkaar over en zelfs combinaties gezien, de mooiste leverde meteen de 1-0 op, een mooie actie van Daan, de bal op Dion die Dylan bereikte en de 1-0 binnenschoot, we kregen nog kansen op meer, maar we gingen rusten met 1-0.

Er volgde de bekende peptalk van de technische staf. Tobias en Ronald kwamen erin voor de tweede helft.

Het eerste kwartier was voor de ploeg uit Deventer, maar toen was het weer tijd voor Heerde. Het was Daan die de 2-0 en de 3-0 maakte.

We kwamen niet meer in de problemen. Davy kwam er nog in voor Daan. Een mooie wedstrijd gezien, de eerste helft goed voetbal en de tweede helft veel strijd gezien.

Mooi weekend voor VV Heerde, vandaag winst voor Heerde 2 zelfs met 4-0! En Heerde 1 uit gewonnen met 3-0, goed gedaan boys.

Groet D.v.V.