Germanicus - Heerde te volgen op Radio 794!

vrijdag 13 april 2018

Aanstaande zondag speelt Heerde de uitwedstrijd tegen Germanicus. Na de 0-3 overwinning in Emmeloord vorige week, reist de ploeg van hoofdtrainer Bardy Verhoef zondag af naar Coevorden om wederom op jacht te gaan naar drie punten.

Germanicus kent met een 8e plek een enigszins tegenvallend seizoen en zal er alles aan doen om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Vorige week kwam de ploeg niet verder dan een 1-0 nederlaag in en tegen Valthermond. Heerde kent met een 4e plek een prima seizoen, waarbij er nog mogelijkheden liggen voor een periodetitel. De thuiswedstrijd tegen Germanicus leverde Heerde een 1-2 nederlaag op. Zullen de Heerdenaren komende zondag wel 3 punten overhouden aan het treffen met Germanicus?

Verslaggever Henk van de Put zal namens Radio 794 wederom verslag doen van de wedstrijd. Let op! Deze wedstrijd begint op 14.30.