Heerde Jo19-1 wint oefenpot met 6 -2 van Dirkshorn JO19-1

maandag 16 april 2018

Wij waren een weekend vrij van de competitie, maar we hadden een oefenwedstrijd tegen Dirkshorn, deze komt helemaal voorbij Alkmaar.

Die waren hier met het team een weekend en ze wilden graag een potje voetballen, Dirkshorn komt uit in de 1 ste klasse en staat op de eerste plaats in regio west. Het werd de wedstrijd van het polletje, we voetbalden op veld 2, gewoon gras en dat zijn we niet meer gewend. We kregen veel kansen via Daan en Ronald maar de afwerking ontbrak net. Er werd goed gevoetbald en we zitten in een stijgende lijn, goed tempo en leuk om naar te kijken. Het was Dirkshorn die via de counter tegen de verhouding in op 1-0 voor kwam,  maar het was onze Daan (Speedy Gonzales, die keal is zo snel nie normaal en de man in vorm) die voor de rust de 1-1 op het score bord zette.

Dit was tevens de ruststand en de technische staf hield de bekende peptalk. We gingen wisselen: Berry in de spits (volgens Henk H Berry bycicle) en Tobias kwam er ook bij in.

De tweede helft kwam de geel zwarte brigade op stoom, het was Daan die de 2-1 maakte en Michel met een mooi afstandschot de 3-1 noteerde.

Het was Berry die de 4-1 noteerde en Daan de 5-1. Sobhan maakte nog de de 6-1. Dirkshorn noteerde vlak voor tijd de 6-2, en dat was tevens de eindstand. Na de wedstrijd nog een klein feestje met Dirkshorn gemaakt (trouwens een hele goeie zangert die er was) het was gezellig met de jongens en het werd een mooi feestje, vooral zo doorgaan! Marinus zei al: wat muj noe dan, woar giet dit noar toe, samba voetbal. Nou wie heb eigenlijk maor twee wedstrijdn goed espeuld, dus met beide beenties op de grond blieven. Volgende week voor de competitie uit tegen Heeten.