Heerde JO19-1 wint met 3-1 van Be Quik`28 JO19-2

maandag 14 mei 2018

De geelzwarten moesten thuis spelen tegen Be Quik. We begonnen sterk en het was Daan die hem voor gaf op Tobias, maar de keeper hield hem net tegen, dus dat was jammer. Moet wel zeggen dat daarna de ploeg uit Zwolle het betere van het spel had, ze waren veel feller en kwamen op 1-0 voor, we kregen nog een kans via Dion maar de keeper kon de bal keren.

We gingen rusten met 1-0 achter, er volgde een peptalk van de trainert en technisch duo Henk en Henk (ie weatn weh, Evers met die vissen die achteruut zwemt, en Henk H, nee geen crimineel en geen familie van de dikke trui)

De tweede helft zagen we een heel ander Heerde, we kwamen via Daan op 1-1 en we kregen kansen op meer, maar die gingen er niet in.

Het was Dion die een steekbal op Michel gaf die hem prima inschoot, 2-1 voor de thuisploeg.

We waren veel sterker, Jaro had nog een leuke kans en het slotakkoord was voor Sobhan, mooi doelpunt zo uit de draai ingeschoten 3-1 voor de geel zwarten. Nu al vijf wedstrijden op rij ongeslagen, vast op de derde plaats met nog kans op plek twee, super gedaan weer.

Volgende week weer thuis tegen DESZ JO19-1 om half drie, er zijn nog kaarten! Onze trainert heeft ook gewonnen met het tweede, deze kan volgende week zelfs kampioen worden. (Die keal is niet te stopn, hee blif maor deurgoan) Heerde bruist.

Groet D.v.V.