Wordt vvHeerde JO15-1 kampioen?

dinsdag 15 mei 2018
Afgelopen zaterdag 12 mei stond de topper tegen CSV op het programma.
CSV had tot dan 1 verliespunt minder dan ons Heerder team. Dus er was maar 1 opdracht aan onze geel/zwarte jongens: WINNEN !!
De rust van de mei-vakantie had de jongens blijkbaar goed gedaan, want vanaf het 1e fluitsignaal waren ze scherp en gretig,
Op het zonovergoten kunstgrasveld in Stadshagen was het na enkele minuten al raak.
Waar we in het verleden nog al eens wat kansen nodig hadden om te scoren, was het rendement nu wel erg hoog. We gingen theedrinken met een ruststand van 0-3.
De Zwollenaren wisten niet hoe ze het hadden. Alhoewel ze fysiek wat sterker leken, was het spel één en al voor de geel/zwarten.
Ook in de 2e helft hadden de blauwvingers het nakijken. Bij het eindsignaal stond 0-7 op het scorebord.
De koppositie in de competitie is weer heroverd.

Aanstaande zaterdag 19 mei om 12.30 uur opnieuw een topper.
Dan spelen onze jongens van de JO15-1 thuis tegen de op de 2e plek staande WZC.
Hopelijk wordt er veel gescoord in het doel van de Wapenvelders.

Uw onafhankelijke reporter.