Woensdag 24 oktober Panne voetbal dag bij de v.v.Heerde

maandag 10 september 2018

De PANNA! STERRENTEAM-DAGEN 2018
Het PANNA! Sterrenteam is de leukste en grootste talentenjacht van Nederland die op 50 locaties verspreidt over heel Nederland plaats zullen vinden. Ook bij de v.v.Heerde op woensdag 24 oktober komt een Panna_Sterrenteamdag. Het is bedoeld voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Tijdens deze dagen staan voetbal én fun centraal.
Maar het is ook een talentendag want de beste spelers en speelsters worden gevraagd om naar een finaledag te komen. Deze vindt plaats in Utrecht op de laatste zondag van de herfstvakanties.

Aan het einde van deze finaledag maken de trainers de spelers en speelsters voor het PANNA! Sterrenteam bekend. (Er worden twee jongensteam en één meisjesteam geselecteerd). Komt men niet in het PANNA! Sterrenteam? Niet getreurd: want het is bovenal een afwisselende leerzame voetbaldag. En voor iedereen hebben we leuke cadeaus zoals een Oranje Nike voetbalshirt gesponsord door Plutosport, een goodiebag met allerlei cadeaus, een individuele karaktertest én een voetbalmedaille als deelname aan het Panna! Sterrenteam maar bovenal heel veel fun.

Deelname aan deze dag bedraagt € 29,50 per kind.
De deelnemers worden automatisch per leeftijdscategorie ingedeeld.
Meer weten?
Kijk dan op www.pannasterrenteam.nl