Golden ladies

woensdag 19 september 2018
14 september hadden de goldies voor het eerst in een klein jaar weer een competitie wedstrijd
deze was bij vv beekbergen
na een stroef begin waar het echt bikkelen was tegen het jonge team van beekbergen gingen ze de rust in met
een 1-0 stand op het scorebord.
na de rust had beekbergen mazzel met een goal die met miscommunicatie en veel geluk het net van heerde inrolde.
hierna hadden de goldies de overhand het werd 2-1 en na een eigen goal vd tegenstander 2-2.
beekbergen zette een tandje bij en menig maal moesten de goldies alle zeilen bijzetten om geen tegengoal te krijgen.
en juist toen kregen de goldies de! kans...mooi samenspel en doorlopen op je tandvlees werd de 2-3 prachtig achter in het
net van beekbergen gelegd!
de goldies nemen de 3 punten mee naar heerde.
jammer genoeg hadden we een fikse blessure opgelopen door jorien die nb haar debuut bij de goldies maakte hopelijk
valt het mee maar de berichten zijn niet fraai.
vrijdag 28 september spelen de goldies thuis tegen noord veluwe boys om 19:30.
het zou mooi zijn als we daar een beetje support langs de kant zien....geloof me je weekend kent geen mooier begin ;)
mvg, golden ladies