Toegangsbewijzen VV Heerde 1 seizoen 2018-2019

maandag 24 september 2018

De competitiewedstrijden staan weer voor de deur VV Heerde 1 zal dit jaar deelnemen aan de competitie Noord 2e klasse L. Het beloofd weer een mooie en spannende competitie te worden met daarbij een aantal nieuwe tegenstanders maar ook veel bekende tegenstanders (die wij vorig seizoen ook zijn tegengekomen). Voor de volledige indeling en het volledige programma verwijzen wij u naar team Heerde 1 zondag (http://www.vvheerde.nl/teams/Senioren/heerde-1-zondag).

Ook voor het seizoen 2018-2019 hebben wij voor onze leden en relaties weer toegangsbewijzen laten maken voor het bezoeken van de thuiswedstrijden Heerde 1.

De spelende leden krijgen de toegangsbewijzen wederom via de leiding van hun teams.

De overige leden kunnen deze net als voorgaande jaren weer afhalen in de kantine, verder zal bij de eerste thuiswedstrijd tijdens de kaartverkoop de toegangskaartjes voor de leden uitgereikt worden.

U bent ook dit seizoen weer van harte welkom op Sportpark Molenbeek.

Tot ziens en een sportieve groet,

Diederik Kwakkel
VV Heerde