Golden Ladies

maandag 01 oktober 2018

friday matchday en dus komen de goldies bijeen bij #vvheerde . het betreft deze keer een thuiswedstrijd en voor de wedstrijd moeten de goldies nog op de foto voor de gids en site en dat hakt in op de koffietijd van de goldies en of dat het nu was of het feit dat we nu maar een week tussen de wedstrijden hebben maar het was niet een van onze beste avonden. vanaf het begin is er moeite om mekaar te vinden en na 10min gaat wally hard naar de grond en is het voor haar die avond einde oefening. er zijn kansen maar die zijn minimaal en/of worden niet goed afgewerkt. na de rust gaat het nog steeds niet echt lekker en komt er zelfs een moment op het veld waarin bij een opstootje in het veld een mannelijke toeschouwer fysiek de goldie keepster benadert. scheidsrechter carlo de wilde pakt dit resoluut aan stuurt de toeschouwer achter de borden en sust de rest op het veld en we gaan door. dan komt er ongeveer 5min voor tijd een uitbraak van de goldies op rechts en valt er dan toch nog eentje in het net van de noord veluwe boys. daarna komen er nog een paar spannende momenten voor de goal van de goldies maar die weten ze allemaal te keren en blijven de drie punten in heerde. vlgnd keer is 12 oktober tegen owios. hopelijk zijn alle blessures dan weer verholpen.