Accommodatie

Prachtig gelegen en omringd door bomen ligt daar aan de Veldweg het hoofdveld van VV Heerde, dat inmiddels twee seizoenen een kunstgrasveld is. De tribune oogt met haar geel-zwarte kuipstoeltjes zeer fraai. Het tweede veld en het trainingsveld maken het aantal speelvelden, waar onze leden zich meerdere malen per week uitleven, compleet. De kleedkamers bieden voor zowel de geel-zwarte als de bezoekende teams voor, tijdens en na hun inspanningen voldoende ruimte. En in de gezellige kantine, die na het 100-jarig jubileum een facelift onderging, wordt gezorgd voor de inwendige mens en is er de gelegenheid om te socializen. Kortom, een complex waar je als vereniging trots op mag zijn, een complex waar je als vereniging zuinig op moet zijn!

Klik hier voor een collage van de meest recente foto's van Sportpark Molenbeek.

Impressie