Lid worden bij VV Heerde

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar er gaat niets boven een ‘echte’ wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine.

Voor iedereen

Of je nu vooral voor de gezelligheid speelt of puur om te presteren: voetbal is voor iedereen. Nieuwe pupil-leden betalen de eerste 3 maanden zelfs geen contributie!

Sfeer proeven

Als je overweegt lid te worden bij VV Heerde, kan je contact opnemen met de jeugdcoördinator: dhr Dick van den Bosch (06 22042229). Het is ook mogelijk om gewoon een keer een kijkje te komen nemen om te zien of het wat is!

Nieuwkomer?