• ALV 22 november uitgesteld

17 nov 2021
  • De algemene ledenvergadering die gepland staat op maandag 22 november 2021 kan helaas weer niet doorgaan. Door de huidige. beperkende coronamaatregelen en de daarbij afgeven dringende adviezen van de overheid kan niet iedereen lid van de vv Heerde deelnemen aan deze ALV. Daarbij moeten horecalocaties waaronder sportkantines om 20.00 uur gesloten zijn.

Het bestuur acht het op dit moment daarom raadzaam om de ontwikkeling van het coronavirus en de maatregeling van de overheid af te wachten en daarna te besluiten wanneer en op welke wijze het wel veilig gehouden kan worden. Het bestuur beraad zich nu hoe de leden toch in de gelegenheid worden gesteld inzicht te krijgen in de financiële situatie van de vereniging. Nader bericht volgt.

Blijf allen gezond en met sportieve groet.

Bestuur vv Heerde