• Bedrijventoernooi VV Heerde – sportief, gezellig en voor het goede doel

 • Bedrijventoernooi VV Heerde – sportief, gezellig en voor het goede doel

  Op zaterdag 29 juni stond in het laatste officiële voetbalweekend van dit seizoen het Bedrijventoernooi bij VV Heerde op het programma. Op het hoofdveld van Sportpark Molenbeek namen bedrijventeams uit Heerde, Epe, Vaassen, Apeldoorn en Kampen het tegen elkaar op. Een zonovergoten voetbaldag leverde een sportief en gezellig 7 tegen 7 toernooi op, welke om 10:00 uur werd afgetrapt en na de poulewedstrijden na het middaguur verder ging in een winnaarsronde en een verliezersronde. Processionals kroonde zich na een spannende finale tot winnaar van deze editie van het bedrijventoernooi.

  Het goede doel centraal

  De opbrengsten van het jaarlijkse bedrijventoernooi gaan naar treffende goede doelen. Daarvoor kiest de organisatie traditioneel twee doelen waarbij onderscheid wordt gemaakt in een financiële bijdrage én een doe-project. Dit jaar zijn dit:

  1.      Een financiële bijdrage aan Stichting ALS

  2.      Adoptie van een project dat bijdraagt aan de verduurzaming van Sportpark   

           Molenbeek

  De organisatie bedankt alle deelnemende teams, de vrijwilligers die de dag in goede banen hebben geleid én de supporters die hun team(s) aanmoedigden en de neutrale toeschouwer voor hun bijdrage aan de gezellige dan én de goede doelen. Op naar de volgende editie in 2025!

  *Op de foto de winnaar van het Bedrijventoernooi VV Heerde 2024: Processionals