• Daniël Holtman nieuwe hoofdtrainer VV Heerde 2020/2021

19 dec 2019
  • Op vrijdag 13 december 2019 is de VV Heerde rondgekomen met een nieuwe hoofdtrainer. Daniel Holtman uit Apeldoorn zal voor het seizoen 2020-2021 het roer overnemen van Bardy Verhoef. De technische commissie heeft  in overleg met de spelersraad wederom  een jonge trainer aangesteld die voor het eerst in zijn carriere als hoofdcoach aan de slag zal gaan bij de VV Heerde.

Daniel is op dit moment trainer van de beloftes van Excelsior 31 uit Rijssen en heeft daar aangegeven te stoppen om vervolgens een stap te willen maken naar  het hoofdtrainerschap van een voetbal vereniging. Daarnaast volgt hij de trainers opleiding Uefa A die hij met positief resultaat hoopt af te sluiten dit seizoen. Om zijn team en spelers beter te maken maakt hij naast zijn kennis als trainer ook gebruik van video analyses van de gespeelde (gefilmde) wedstrijden. Kortom de ambitie die hij ten grondslag legde in zijn CV heeft er toe geleid dat we Daniel hebben uitgenodigd, en door zijn wederzijdse belangstelling voor de VV Heerde ook hebben gecontracteerd voor het komende seizoen.

Hieronder een link naar het interview van excelsior 31 TV om alvast een beetje kennis te maken:

Met vriendelijke groeten,

De technische commissie.