• Finale nacompetitie: KSV Fortissimo - VV Heerde

15 jun 2022
  • VV Heerde speelt zaterdag 18 juni 14.30 de finalewedstrijd in de strijd om een plek in de 3e klasse tegen KSV Fortissimo uit Ede.

Fortissimo eindigde het seizoen, net als Heerde, op een tweede plek in de competitie. Fortissimo behaalde in 24 competitiewedstrijden 17 overwinningen, 2 gelijke spelen en 5 nederlagen. Dit leverde een puntentotaal van 53 op en een doelsaldo van 84-28.
    De mannen van Daniël Holtman sloten de competitie af met 17 overwinningen, 3 gelijke spelen en 4 nederlagen. Een puntentotaal van 54 en een doelsaldo van 81-29. Op papier lijken beide teams dus weinig voor elkaar onder te doen.

Waar VV Heerde gisteravond Rood Wit uitschakelde, was Fortissimo met een 4-2 overwinning te sterk voor Oranje Blauw. Hierdoor zullen beide teams zich opmaken voor de allesbeslissende finale, zaterdag 18 juni.

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld bij VV Stroe.

Sportpark De Bosrand
    Tolnegenweg 36
    3776PW Stroe

U bent allen van harte welkom!