• G-elftal van VV Heerde

  • Wees welkom!

    Bij VV Heerde is iedereen welkom en proberen we het voetbal voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken en ook te houden. VV Heerde staat midden in de maatschappij en daarom is bij de geel/zwarte voetbalvereniging VV Heerde ook G-voetbal mogelijk. Bij G voetbal hebben alle spelers hebben een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het gaat erom, dat de spelers laten zien, wat ze wel kunnen en dat wordt dan ook gestimuleerd. Het KNVB-motto is "Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet". En daar werkt vvHeerde graag aan mee. VV Heerde biedt een veilige omgeving, waar het voetbalspel volop door een ieder kan worden beoefend.
    Onder leiding van de enthousiaste en vakkundige trainers Thomas en Frank beoefenen de 10 jongens en meisjes het voetbalspel. Met gevarieerde oefeningen en diverse oefenmaterialen wordt de balvaardigheid steeds groter, ook wordt door de diverse oefeningen de motoriek van een ieder verbeterd. En zoals voor een ieder geldt, wordt door lichamelijke inspanning de geestelijke rust gestimuleerd. De spelers hebben er veel plezier in.

    Bij VV Heerde zijn spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van harte welkom. Wil je eens komen kijken of zelf meedoen, dan kan dat. Elke dindagavond wordt er van 18.30 tot 19.30 uur getraind op het Sportcomplex Molenbeek aan de Veldweg 1a te Heerde.