• Heerde 2 verliest thuis met 2-3 van Voorwaarts T5

• Heerde moest eerst nog op de foto en ondanks het uurtje wat verzet moest worden waren er toch spelers die er moeite mee hadden. We begonnen niet scherp aan de wedstrijd en waren tam in de duels. Het was een van richting veranderde bal die terecht kwam bij een speler van Voorwaarts die hem prima binnen schoot 1-0 achter. We kregen zelf mooie kansen via Jordy en zelfs nog een mooi schot boven op de lat van Jeffrey, maar het zat niet mee. Vlak voor de rust kwamen we zelfs nog op 2-0 achter.

Henk en Edwin konden niet rustig achterover en moesten wat bedenken.

Er kwamen wissels, Dion kwam er in voor Edwin, kijken of we nog wat konden maken in de tweede helft. We kwamen de tweede helft nog wel knap terug, het was een mooie vrije trap van Dion die de 2-1 op het scorebord liet noteren. Via een mooie aanval kwam de bal bij Jordy en die gaf hem op Dion, die de 2-2 maakte en toen dacht iedereen dat we nog zouden winnen. Helaas gaven we toch nog een onnodig doelpunt weg en werd het jammer genoeg 2-3, dus toch nog verloren.

Gelijkspel was eigenlijk verdiend geweest, maar helaas zat het er vandaag niet in.

Volgende week nieuwe kansen, dan uit tegen Loenermark om 10:00 uur