• Heerde JO12-1 kansloos ten onder tegen Hulshorst JO12-1 ( 7-0 )

12 sep 2022
  • Zaterdag 10 september staat de uitwedstrijd tegen Hulshorst JO12-1 op de agenda. Helaas is deze tweede competitiewedstrijd van onze boys verloren gegaan tegen dit sterke team van Hulshorst. Een goed spelend team welke gewoon een stap verder is dan Heerde JO12-1.

Na tien minuten spelen staat er al 3-0 op het scorebord en na 30 minuten is de score al vergroot naar 5-0. De jongens hebben echt wel hun best gedaan echter
    viel er weinig in te brengen tegen dit goed spelende Hulshorst.

Na de derde fase was de eindstand al bereikt en in de vierde fase gingen de boys van Heerde op zoek naar de eretreffer. Dit leidde tot een
    paar gerichte afstandsschoten, maar de keeper van Hulshorst was vastberaden om de nul te houden.

Komende week lekker volle bak trainen en dan staat aanstaande zaterdag 08:30 uur de derby op het programma tegen SEH op Sportpark Molenbeek.

Trainers en leiders Michel de Groot & Dennie de Graaf