• Heerde JO12-1 strijdend ten onder in derby tegen SEH JO12-2

    21 sep 2022
  • Het is een mooie voetbalochtend bij VV Heerde en er staat een echte derby tegen SEH op het programma. Waar Heerde vorig seizoen duidelijk een maatje te klein was waren de twee teams nu duidelijk aan elkaar gewaagd. De eerste helft komt SEH op een gelukkige wijze op voorsprong door een eigen doelpunt. Heerde blijft echter goed tegenpartij bieden en komt dan ook tot kleine kansen, helaas blijft een doelpunt uit en blijft de 0-1 op het scorebord staan.

    De tweede helft is duidelijk voor Heerde echter weten de mannen het veldoverwicht niet uit te drukken in doelpunten en zo blijft de 0-1 lang op het scorebord staan. De derde helft wordt er besloten om nog meer druk naar voren te geven, echter is het wederom een eigen doelpunt van Heerde die SEH op een 0-2 voorsprong zet. De ruimtes worden groter omdat er door Heerde meer risico wordt genomen en tot overmaat van ramp wordt ook de 0-3 gescoord door SEH.

    De vierde helft wordt er alles of niets gespeeld door de mannen van Michel en Dennie. Dit leidde al snel tot de 1-3 van Silvan de Graaf, een afgemeten voorzet van Jochem de Groot wordt op keurig wijze binnen geknikt. Zit er nog meer in voor de boys van Heerde? Nee helaas, de eindstand is 1-3 gebleven maar Heerde kan trots zijn op deze wedstrijd. Er is geknokt tot het einde echter was SEH de gelukkigste vandaag op Sportpark Molenbeek.

    Leiders & trainers Michel de Groot en Dennie de Graaf