• Heerde JO19-1 kampioen!

23 dec 2021
  • Het is feest bij vvHeerde. Ondanks alle minder prettige maatregelen, kon de JO19-1 van de vvHeerde op zaterdag 18 december zijn laatste wedstrijd spelen in de najaarscompetitie van 2021. Deze wedstrijd was gelijk de topper van de herfst. Er moest worden opgetreden tegen de nr. 2 van de ranglijst, WVF uit Zwolle. De spelers waren op en top gemotiveerd. Er waren nog 2 vroege trainingen (5.15 tot 6.15 uur) aan vooraf gegaan. En op de vrijdagavond was iedereen vroeg onder de wol gekropen. Om 13 uur klonk het signaal voor de aftrap. De concentratie van de Heerde Boys was groot en hoewel de week ervoor moeilijk werd gescoord tegen Nunspeet, vloog de bal al na enkele minuten tegen het net van WVF. En de motivatie bleef hoog, na een half uur spelen stond de stand van 3-0 op het scorebord. Net voor rust komt WVF nog terug naar 3-1.

De 2e helft was wat minder spectaculair. WVF maakte een overtreding binnen de 16, dus penalty. Een kwartier voor het einde zet vvHeerde de eindstand op 5-1. Herfst-kampioen dus. Sponsor vakgarage Webrovi reikt de welverdiende kampioensschaal uit.

Fotograaf: T. Rorije