• Heerde JO9-1 droogt WHC JO9-4 af

12 sep 2022
  • Zaterdag 10 september lopen de spelers van Heerde JO9-1 rond 09:30 uur het Sportpark Molenbeek op voor de uitwedstrijd naar Wezep WHC JO9-4.
    Cas Topcu moet door een fietsongelukje verplicht twee weken aan de kant staan door een teenblessure.
    Door een te kort aan wissels zijn spelers Noah Siemens en Mees van Leeuwen gevraagd om vanuit de JO8-1 een balletje met ons mee te trappen.

Met nog de nodige euforie van de wedstrijd van vorige week vertrekken de spelers & aanhang richting Wezep.
    Het veld waarop Heerde mag spelen ligt helemaal achteraan op het sportcomplex en in onze optiek kan dit beter een \"knollenveld\" genoemd worden, hopelijk komen we de wedstrijd door zonder blessures. De eerste tien minuten is het een beetje zoeken voor Heerde om elkaar goed te vinden en strak in te spelen, overigens Heerde is wel dreigend naar voren.
    Tijdens de eerste drinkpauze worden er wat tactische aanpassingen doorgevoerd en het gevolg is dan ook dat er in de 12-de minuut gescoord wordt door Mees van Leeuwen. Hiermee maakt hij een prachtig debuut in JO9-1 en zet de score verdiend op 0-1.

In de 13-de minuut loopt Dex Topcu uit de rug weg van zijn verdediger en schuift de 0-2 binnen. Mees van Leeuwen krijgt het op zijn heupen en rond binnen twee minuten koelbloedig af op goal. De 0-3 en de 0-4 zijn gemaakt en daarmee heeft Mees zijn hattrick binnen!

Noah Siemens maakt ook een doelpunt in zijn debuutwedstrijd en daarmee is het in de 16-de minuut 0-5. Dex Topcu loopt opnieuw weg uit de rug van zijn verdediger en maakt de 0-6 voor Heerde. Ondanks dat het droog en zonnig weer is regent het goals voor Heerde, wat een prachtige voortzetting van de vorige week!

Silvan van der Zwan zag al twee keer zijn inzet net aan de verkeerde kant van de paal belanden, maar door hard te blijven werken wordt het dan toch in de 26-ste minuut beloond met de 0-7.
    Luuk Verwoert vervult deze wedstrijd meerdere posities in het veld en pakt ook zijn doelpunt mee, met een mooie actie laat hij de keeper van WHC kansloos.
    Mees van Leeuwen weet met zijn aandeel in de winst in 29-ste minuut zijn naam voor de 4 keer op het scorebord te toveren, het is 0-9.

Kay Nieuwenhuis werkt deze wedstrijd hard voor het team en beweegt zich voort over het veld door de achterhoede van WHC. Als een ware slalommeester weet hij binnen twee minuten twee keer te scoren, de 0-10 en de 0-11 komen op zijn naam. Door een goed uitgespeelde counter van eigen helft is het Dex Topcu die deze keurig afgerond, waardoor de score wordt uitgebreid naar 0-12.

Lana de Graaf onze laatste dame in de hart van de Heerde verdediging weet samen met Teun van der Velden alles dicht te houden, waardoor de aanvallers van WHC geen kans krijgen.
    Teun van der Velden maakt tevens zijn minuten onder de lat en weet keurig netjes de nul te houden.

Kay Nieuwenhuis weet ook zijn derde goal te scoren en ook hij krijgt een hattrick achter zijn naam (0-13). Ondanks de enorme voorsprong van Heerde blijft Silvan van der Zwan knokken en in de slotfase wordt dit beloond met de 0-14. Ook de penalty's reeks wordt winnend afgesloten met 4-5.🏆

De trotse leiders Jeffery Topcu en Erik van der Zwan zien vandaag een geweldig team dat voor en met elkaar heeft gestreden als 1 team. Deze geweldige prestatie levert Heerde JO9-1 opnieuw drie punten op.

Volgende week trappen we weer thuis af tegen VV Hattem om 08:30 uur. Wij zien graag weer alle aanhang aanwezig!