• Heerde JO9-1JM geniet van een avondje PEC

15 nov 2022
  • Na een week lekker intensief getraind te hebben, verzamelen de geel-zwarte toppers van JO9-1JM zich bij de plaatselijke McDonalds voor een 'stevige bodem'.
    Na een autoritje van 22 minuten melden wij ons onder leiding van Jeffery Topçu bij de supporters home van PEC Zwolle.
    Tijdens het wachten stuiteren de spelers van JO9-1JM over het enorme parkeerterrein, onderling worden er diverse uitslagen voorspelt waarbij de stand 2-1 de meest voorkomende is.
    Om 19:30 uur mogen wij het hek door en staan we letterlijk met onze neuzen op het veld van PEC, daar krijgen wij de instructies wat er van ons wordt verwacht.

JO9-1JM mag tijdens de opkomst van de PEC Zwolle spelers met de vlaggen van PEC zwaaien, dit gebeurd op het sportveld vlakbij het supporters vak. Aansluitend mogen zij ook de spannende wedstrijd op de tribune bijwonen en hun favoriete team aanmoedigen. Rond 19:45 uur kleurt het strafschop gebied geel-zwart en begeleid Jeffery Topçu zijn spelers over het veld van PEC.
    De toppers hebben allemaal een grootte glimlach op hun gezicht, snel zoeken wij de beste plekken uit op tribune en maken ons klaar voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen Eindhoven.

Onze toppers staan in de 7-de minuut op de banken als PEC Zwolle de 1-0 maakt tegen Eindhoven.
    Als fanatieke supporters juichen ze nog vijf keer voor PEC Zwolle want de einduitslag is 5-2 geworden, wat een avond en wat hebben ze genoten.