• Heerde wint met ruime cijfers van Barneveld (8-0)

26 nov 2021
  • Op dinsdag 23 november werd dan eindelijk de wedstrijd Heerde – Barneveld ingehaald. Voor VV Heerde pas de 6 e wedstrijd van het seizoen. Heerde kende deze avond geen problemen met hekkensluiter Barneveld. Al na 20 minuten stond er een 3-0 score op het bord. Via een 5-0 ruststand liep Heerde in de 2 e helft uit naar een 8 – 0 overwinning. Naast twee eigen doelpunten waren het Dennis Calkhoven (2x), Daan Nijmeijer (2x) en Corstiaan Altenburg (2x) die het net wisten te vinden.

Heerde begon voortvarend en zette Barneveld direct onder druk. Al in de 2 e minuut was het raak en werd een corner tot eigen doelpunt gepromoveerd door Barneveld. Na twee flitsende aanvallen over de flanken kon Daan Nijmeijer tweemaal raakschieten en de stand na ruim 20 minuten op 3-0 brengen. Daarna een wat mindere fase waarin te veel door de trechter ging. Dit herstelde het team nog voor rust knap door weer meer geduld te houden en meer de flanken te zoeken. Door doelpunten van Dennis Calkhoven en Corstiaan Altenburg gingen de geel-zwarten rusten met een 5-0 voorsprong.

De 2e helft werd Heerde slordiger. Desondanks bleef het wel kansen creëren, maar ging het niet zo zuiver met de kansen om als in de 1 e helft. Toch wist Heerde nog 3 maal het net te vinden. Corstiaan Altenburg noteerde zijn tweede doelpunt van de avond, Dennis Calkhoven wist wel raad met de uitgelezen kans van 11 meter en ook Barneveld deed nog een duit in het zakje met een eigen doelpunt.

Eindstand 8-0. Aanstaande zaterdag speelt Heerde de verste uitwedstrijd van het seizoen in en tegen Achterveld. Aanvang: 14.30uur, helaas zonder publiek.

Opstelling Heerde: Vincent Mosterd, Michel Calkhoven, Timo Olde Olthof, Maarten Tuin, Nick Boterman (45. Rico Vos), Elkjar Dijkgraaf, Mike Bronsink, Dennis Calkhoven, Sylvan Vos (70. Davy Cornelissen), Corstiaan Altenburg (75. Dennis Bronsink), Daan Nijmeijer

Doelpuntenmakers: 2x eigen doelpunt, 2x Corstiaan Altenburg, 2x Daan Nijmeijer, 2x Dennis Calkhoven.