• Hervatten trainingen jeugd in Coronatijd

29 apr 2020

Beste leden, ouders, verzorgers,

Onze regering heeft besloten dat de jeugd tot en met 12 jaar vanaf 29 april a.s. weer mag trainen zonder afstandsbeperking en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar mag trainen met afstandsbeperking. Het bestuur van vv Heerde wil daarom in overleg met de trainers de trainingen voor de jeugd per woensdag  6 mei a.s. zo veel als mogelijk is weer hervatten.

In overleg met de trainers wordt een trainingsschema gemaakt dat zo snel mogelijk aan een ieder bekend wordt gemaakt. Maar alvorens te kunnen starten moet er nog veel gebeuren. Overleg met de trainers, wie is wel of juist niet bereid te trainen, maken van oefenprogramma’s in overeenstemming met afstand regels, maken van veldindelingen, opstellen van regels op en naast het veld, looproutes, etc. etc.

De belangrijkste regels zullen in elk geval zijn:

-        De kantine en de kleedruimtes blijven gesloten.

-        Omkleden moet thuis gebeuren en douchen na afloop is niet mogelijk

-         Ouder(s) verzorger(s) mogen niet blijven, behalve als dit noodzakelijk is voor het kind om te helpen of om andere noodzakelijke reden.

-        Indien ouders / verzorgers wel (moeten) blijven moeten zij buiten en op gepaste afstand van het trainingsveld blijven en op 1,5 meter van elkaar. Indien nodig worden stoelen geplaatst

-        Materialen en andere spullen die nodig zijn voor de trainingen en desinfectiemiddelen zullen vooraf op het veld worden gezet.

Verder gelden de regels van de gemeente Heerde en het protocol van de NOC/NSF.  https://nocnsf.nl/sportprotocol

De regels zullen per toerbeurt worden gecontroleerd door de leden van het bestuur.

Deze regels zijn in het belang van ieders gezondheid. Houdt er ook rekening mee dat indien de regels niet worden nageleefd niet alleen u maar ook de vereniging kan worden bekeurd. Wij gaan er daarom vanuit dat een ieder zich aan de regels houdt.

Maar het belangrijkste is toch; onze jeugd kan weer voetballen.

Met vriendelijke groet

Bestuur vv Heerde