• In memoriam: Erelid Harry Vinke

24 okt 2020
  • Gisterenavond bereikte ons het zeer verdrietige bericht dat ons erelid Harry Vinke is overleden. Harry leed al enige tijd aan de ziekte van ALS maar toch liet hij zich nog regelmatig op de club zien.

Harry is al van af zijn jeugd lid van vv Heerde en heeft in diverse elftallen gespeeld. Daarnaast was hij met zijn bedrijf ABC hekwerk jarenlang als sponsor een drijvende kracht achter de vereniging. Harry was ook vele jaren bestuurslid en voor het laatst vice voorzitter. Daarbij was hij mede oprichter en lid van de businessclub. Harry heeft een enorme bijdrage geleverd aan het clubgebeuren van vv Heerde.  In 2019 werd hij benoemd als erelid.

Harry werd 53 jaar.

In het clubhuis is, in verband met de coronamaatregelen, alleen voor de leden die de trainingen mogen bezoeken een condoleanceregister neergelegd.

Een ieder kan ook een kaartje sturen aan de familie Vinke, adres Oenerweg 16, 8181 RH  Heerde.

Wij wensen Geri en de kinderen en de hele familie Vinke heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Namens alle leden,

Bestuur vv Heerde