• Jaarafsluiting

15 dec 2021
  • Beste leden, jeugdleden, ouders/verzorgers van jeugdleden, Het jaar 2021 is bijna voorbij en ook dit jaar is helaas vooral gekenmerkt door de coronamaatregelen. Toch is er heel veel gebeurd.

Ons eerste elftal heeft de overstap gemaakt naar de zaterdag competitie en is overeenkomstig wens ingedeeld in de vierde klasse district oost afdeling C samen met onze buurverenigingen SEH, WZC en VeVo. Het eerste elftal is de competitie goed begonnen maar door Corona zijn enkele wedstrijden niet doorgegaan en is de competitie zelfs al weer stil gelegd. Ook de jaarvergadering moest opnieuw worden uitgesteld en het is weer afwachten hoe het verder gaat.

Toch zijn er voor dit jaar veel goede dingen te melden. De trainersstaf is vernieuwd, er is nieuwe led verlichting op het hoofd- en trainingsveld, er is een nieuwe kledingleverancier te weten 11 Teamsports Apeldoorn, het hekwerk achter veld 1 en 2 is geheel vernieuwd, er is een nieuwe fietsenstalling die al weer te klein is en die zal worden uitgebreid en de sponsorcommissie is vernieuwd en uitgebreid. Daarnaast kan worden gemeld dat met ABC hekwerk het offerte traject is afgerond voor de vervanging van de huidige schuifpoort bij de hoofdingang door een nieuwe goed afsluitbare sierpoort. Dit is van belang omdat vaker dan gewenst het hoofdveld door jeugdigen wordt gebruikt als trapveld en er weer vernielingen zijn aangebracht dit keer aan de netten. De gemeente is opnieuw gevraagd maatregelen te nemen voor verbetering van de verkeersveiligheid bij de hoofdingang en de parkeergelegenheid. Verder is het offertetraject afgerond voor de kantine leveranties. De firma Van Dijk uit Kampen wordt de nieuwe leverancier en tevens sponsor van onze vereniging. En hoewel er geen jaarvergadering is geweest zijn ook de inkomsten en uitgaven van de vereniging stabiel gebleven. Mede dankzij de steunmaatregelen is het seizoen 2020-2021, net als 2019-2020, toch nog met een positief resultaat afgerond. Zodra dit mogelijk is wordt er een jaarvergadering gehouden.
    Veel positieve dingen dus maar ons hoofddoel blijft natuurlijk VOETBAL. En hoewel diverse oudere leden zijn gestopt is het fijn te melden dat zich veel nieuwe jonge leden hebben aangemeld. Hier mee is het ledental stabiel gebleven en dat willen we vooral zo houden. Toch zijn er nog zorgen en die betreffen met name onze vrijwilligers. We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester en er is vooral behoefte aan nieuwe barmedewerkers. Het bestuur hecht ook aan verbetering van de communicatie. Ieder bestuurslid is tevens contactpersoon voor zijn of haar commissieleden. Door uitgifte van nieuwsbrieven en de infostandaard in de bestuurskamer hopen we de leden beter te bereiken. Daarnaast willen we vaker dan nu het geval is in het nieuws komen. Kortom er is nog heel veel werk aan de winkel. Het bestuur staat altijd open voor goede suggesties.

Tot slot.
    Het bestuur bedankt alle trainers, leiders en alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar weer hebben ingezet voor de vereniging. Zonder hen zijn we nergens. De winterstop is nu begonnen en de eerste trainingen zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, weer beginnen op zaterdag 8 januari a.s. Voor nu is het even rust en wensen wij jullie allen hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond en sportief nieuw jaar. Met sportieve groeten, Bestuur vv Heerde