• Jeugdvoetbal bij V.V. Heerde – we mogen weer en iedereen is welkom!

    1 mei 2020
  • Onze regering heeft besloten dat de jeugd tot en met 12 jaar vanaf 29 april a.s. weer mag trainen zonder afstandsbeperking en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar mag trainen met afstandsbeperking. Het bestuur van VV Heerde heeft daarom in overleg met de trainers de aangepaste trainingen en regels opgesteld, zodat de jeugd per woensdag 6 mei a.s. zo veel als mogelijk is hun voetbalactiviteiten kan hervatten.

    We nodige ook niet-leden van VV Heerde uit om lekker mee te komen voetballen, want we kunnen ons goed voorstellen dat veel kinderen graag met hun vriendje of vriendinnetje samen voetballen. Wees van harte welkom op Sportpark Molenbeek en doe lekker mee! Opgave van niet-leden kan vooraf of ter plekke bij jeugdcoördinator Dick v/d Bosch (06-22042229).

    Uiteraard zijn er de nodige regels van kracht zodat we op een verantwoorde manier de trainingen kunnen hervatten. Deze regels staan uitgebreid beschreven op onze website (www.vvheerde.nl) en zullen per training zowel visueel als door de begeleider herhaald worden. Het bestuur en jeugdbestuur van VV Heerde wenst alle voetballertjes, na een lange voetballoze periode, heel veel plezier.