• Molenbeektoernooi

21 aug 2020
  • Welkom op het sportpark Molenbeek en het Molenbeektoernooi.

vv Heerde heeft er alles aan gedaan u als deelnemer of bezoeker gezellig maar vooral veilig van dit toernooi te kunnen laten genieten. Het sportpark is aangepast en corona proef gemaakt. Maar met uw deelname of uw bezoek verplicht u zich wel te houden aan de regels. Dat is in uw eigen belang, dat van een ander maar ook in het belang van de verening. U maar ook wij riskeren een hoge boete indien de regels niet worden nageleefd. Daar zit niemand op te wachten.

Wij vragen u daarom rekening te houden met elkaar. Denk bij bezoek aan de wedstrijden van vandaag aan de afstand van 1,5 meter van elkaar. Gun elkaar de ruimte. Loop zo ver mogelijk door langs het veld of ga naar de tribune. Laat steeds een stoel tussen u en uw buurman/vrouw vrij. U wordt begeleid door mensen in gele hesjes. Houdt u zich aan hun instructies.  De wedstrijden zullen niet eerder beginnen dan nadat het publiek voldoende ruimte in acht heeft genomen.

Gebleken is dat de  kantine in het clubgebouw en het terras te klein zijn voor een groot publiek. Er zijn helaas te weinig zitplaatsen op 1,5 meter. Daarom is de kantine en het terras vandaag voor het publiek GESLOTEN en enkel na afloop van de wedstrijd toegankelijk voor spelers, trainers en begeleiders van de elftallen.  In de rust zijn er wel twee koffie en thee afhaalpunten te linker en rechter zijde van het terras bij de kantine.

Wel mag gebruik worden gemaakt van de toiletten bij de hoofdingang van de kantine. Niet meer dan 2 personen mogen gelijk gebruik maken van de toiletten. Ingang van de deur zal opengezet worden zodat men kan zien hoeveel personen in de toiletten aanwezig zijn.

Verder gelden de gebruikelijke regels:

-        Blijf thuis bij klachten

-        Houdt 1,5 meter afstand van anderen

-        Volg de instructie op van de corona coördinators

Wij hopen weer op mooie wedstrijden en wensen u heel veel voetbalplezier.

Bestuur vv Heerde