Geslaagde eerste wedstrijd mini's VV Heerde

zaterdag 12 maart 2016

Zaterdagochtend speelden de mini's een oefenwedstrijd tegen de kleinsten van WZC. Dit was voor de meeste spelertjes hun eerste wedstrijd, wat natuurlijk voor veel spanning zorgde!

Daan, Dean, Leon, Tim, Tycho, Bjarne, Kenji,Wesley, Beau, Levi, Justin, Dylan; ze waren er allemaal klaar voor! Iets over 9 begon de wedstrijd. Omdat het de eerste wedstrijd was, was het allemaal nog wel even wennen. Dit zorgde er ook voor dat er bij rust tegen een 1-3 achterstand werd aangekeken. Desondanks werd er wel goed voetbal gespeeld.

De tweede helft was nog maar net begonnen of het stond al 1-5. Maar dit maakte voor de jongsten van VV Heerde niet uit. Met veel strijd en inzet werd de achterstand teruggebracht naar 4-5 en er waren zelfs nog een aantal kansen op 5-5. Helaas werd de eindsprint net te laat ingezet en was er niet voldoende tijd om de terechte gelijkmaker op het scorebord te kunnen noteren.

Na afloop was iedereen zeer tevreden en trots op het resultaat. De penalties na de wedstrijd vlogen er ook nog eens onberispelijk in. Al met al een zeer positieve en sportieve wedstrijd.

Bekijk de foto's
Mini's Heerde - WZC 12 maart 2016