VV Heerde D2 met opgeheven hoofd van het veld

donderdag 17 maart 2016

Afgelopen zaterdag stond de kraker tegen SEH op het programma. Gemotiveerd, een beetje nerveus, liepen wij gezamenlijk richting Sportpark "De Eeuwlanden" om ons van de beste kant te laten zien. Natuurlijk spannend!!! Voetballen tegen de D2 van SEH met daarin vele bekenden van onze jongens en meiden. Na een prettige wedstrijdbespreking van onze trainer Henk, een goede warming up, stond het basis elftal inclusief Ivan van de Beek (E1) goed opgesteld. De wedstrijd was begonnen, voetballend ging het gelijk op, met kansen aan beide kanten. Heerde was, zoals gebruikelijk, feller in de duels en de jongens en meiden wisten elkaar goed aan te spelen. Daar in tegen had SEH enkele gevaarlijke uitbraken. De wedstrijd speelde de zich af op het middenveld, waar Heerde met 4 spelers het overwicht had. Jammer genoeg kwam Heerde na een kwartier spelen op achterstand 0 - 1. Onze attente en oprechte grensrechter Johan van Diepen constateerde echter buitenspel en vlagde de goal keurig af. Tot grote ontsteltenis van de spelers en natuurlijk Johan besliste de scheidsrechter anders. De goal werd goedgekeurd, onze jongens en meiden waren diep teleurgesteld en erg verdrietig. Op naar de gelijkmaker. VV Heerde bleef het beste van het spel houden, was de betere ploeg, bleef aandringen maar kon niet ech een vuist maken in de aanval. Enkele kansen werden jammer genoeg niet benut, ook wel een beetje ongelukkige momenten. Omzettingen in het elftal maakten het aan het eind erg spannend, onze verdedigers mee naar voren, met de aanmoedigingen van onze fans. Natuurlijk was de Opa van Mark ook weer van de partij met zijn positieve support. Het bleef 1 - 0, de eerste wedstrijd sinds maanden verloren, maar met opgeheven hoofd terug naar Sportpark Molenbeek, de jongens (met Ivan) en meiden hebben een goede prestatie geleverd.