Informatie toernooien vv Heerde

dinsdag 22 maart 2016

Momenteel loopt de inschrijving van de vv Heerde toernooien. De toernooien vinden plaats op zaterdag 21 mei E-F pupillentoernooi & zaterdag 28 mei D toernooi. Bij beide toernooien loopt de inschrijving storm. Zo is het E toernooi al helemaal vol! Toch zijn we nog opzoek naar 6 teams in het F toernooi en 3 teams in het D toernooi.

Graag nodigen wij verenigingen uit om deel te nemen met een of meerdere teams van uw vereniging. We delen de poules op sterkte in en kijken ook naar de eindklassering van het afgelopen seizoen, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan voetballen. Natuurlijk zijn ook meidenteams welkom op beide toernooien. Plezier en een mooie afsluiting van het seizoen zullen de boventoon krijgen op deze dagen.

Wilt u uw team inschrijven kan dit door een mail te sturen naar: lars_oldenordkamp@hotmail.com

De inschrijving sluit op 1 mei 2016. Wij bevestigen uw inschrijven zo spoedig mogelijk per e-mail. Ook zenden wij de poule-indeling, reglement etc. per e-mail naar uw toe. Indien u vragen heeft of informatie wilt hebben, neem contact op met de contactgegevens aan de rechterzijde.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons mooie sportpark.

Met vriendelijke sportgroeten,

Namens toernooicommissie VV Heerde