Jan Jansen wordt 75 jaar!

vrijdag 25 maart 2016

Dinsdag 29 maart 2016 wordt onze oud-voorzitter 75 jaar. Wat zou het leuk zijn als we Jan met een verjaardagskaart feliciteren. Daarom vraag ik aan jullie stuur Jan een felicitatiekaart, zijn adres is Vosbergerweg 18, 8181 JH Heerde.

Iedereen weet dat Jan voor VV Heerde veel heeft betekend en nog steeds. Jan is jarenlang voorzitter van VV Heerde geweest en is één van de mensen die voor een gezonde dynamische VV Heerde heeft gezorgd. Ook nadat Jan het voorzitterschap aan mij heeft overgedragen, zien we hem wekelijks op het sportpark. Jan doet nog het barbeheerder voor VV Heerde. Ook is hij voor velen de vraagbaak, heeft een ruime ervaring als bestuurder en weet de weg naar de KNVB goed te vinden. Zelf kan ik bij Jan mijn verhaal of vraag kwijt en staat hij mij met raad en daad bij.

Dinsdag a.s. wordt Jan 75 jaar, wij wensen hem, zijn vrouw en familie een fijne verjaardag toe.

Ik wens jullie allen fijne Paasdagen.

met vriendelijke groet,

Henk Kanter.