Meiden D1 verliezen van de buren SEH MD1

maandag 04 april 2016

Zaterdag 2 april moesten de meiden aantreden tegen de buren SEH. Dit is altijd een beladen wedstrijd omdat sommige meiden van beide teams bij elkaar in de klas zitten. SEH is nog zonder puntverlies en staat bovenaan. De wedstrijd is vroeg en wel om 9:00 uur. Misschien is dit tijdstip niet zo gunstig voor de meiden om een wedstrijd te voetballen. Helemaal klaar voor deze wedstrijd begint Heerde twijfelachtig aan de wedstrijd en wordt door SEH teruggedrongen op eigen helft. Er zijn kansen voor SEH, maar Heerde is een paar keer gevaarlijk in de counter. Na een kwartier spelen wordt het 1-0 voor SEH en SEH blijft de bovenliggende partij. SEH is beter en feller dan Heerde en de ruststand wordt 4-0. Net voor rust wordt een doelpunt van Heerde afgekeurd wegens (terecht) buitenspel. Na de rust hetzelfde spelbeeld en SEH komt direct na rust op 5-0 en de wedstrijd is gelopen. SEH loopt uit naar 8-0 alvorens Heerde iets terug kan doen. Elmira scoort de eretreffer en de eindstand wordt bepaald op 8-1. Dit was niet zo’n goede wedstrijd van de meiden, maar volgende week spelen de meiden thuis en kunnen ze deze kleine misstap rechtzetten. De volgende wedstrijd is op 9 april en dan spelen de meiden thuis tegen Lelystad ‘67 MD2 om 11:15 uur.