Meiden D1 verliezen bekerduel

zaterdag 05 september 2015

Na de overwinning op EZC en het verlies tegen Oene vorige week mochten we zaterdag tegen SEH MD1D laten zien of de twee plek haalbaar zou zijn. Beide teams gingen gelijk fanatiek van start en na een paar speldenprikjes van Heerde was het SEH wat zeer gevaarlijk uit de corners bijna op voorsprong kwam. Halverwege de eerste helft was het nr 6 van de blauw witten die de 0-1 scoorde. Niet lang daarna een hard schot van Marlon, maar deze ging er niet in. SEH nam meer het initiatief en als onze keepster niet zo op haar hoede was zou de ruststand er vast anders uit hebben gezien.

De tweede helft zagen we een keihard werkend Heerde om een snelle gelijkmaker te scoren echter lukte het onze voorhoede niet om echt gevaar te stichten. Dit harde werken en,….of misschien wel door niet voldoende in de juiste positie voetballen was gelijk het manco want naarmate de tweede helft vorderde kreeg SEH steeds meer een overwicht op het vermoeide Heerde en kon SEH werken aan verzorgder voetbal. Het verschil in ervaring werd dan ook zichtbaar in de eindstand 0-5.

Zaterdag 12 september beginnen we fris en vrolijk aan een nieuwe start in de competitie waar we om 8.30 uur uit tegen Be Quick'28 MD2 in Zwolle spelen. Graag tot dan.