Heerde B1 verliest de derby tegen SEH B1 met 1-3

maandag 04 april 2016

We moesten aantreden tegen de buren en dat zijn altijd belangrijke wedstrijden. Het eerste kwartier was SEH de boven liggende partij en kwam op 1-0 voor. We kwamen beter in het spel en we kwamen via Jaro op 1-1. Dat was tevens de ruststand, Django en Jan hielden de bekende peptalk.

De tweede helft was het spel niet hoogstaand van beide kanten. Wij kregen bij de 1-1 nog een beste kans via Tom maar die ging er niet in. De tegenstander deed het beter en scoorde de 1-2 en vlak voor tijd de 1-3. Moet zeggen SEH zat meer voetbal in en die hebben verdiend gewonnen. De jongens waren teleurgesteld, maar ze hebben een gezellige en leuke groep. Onder het genot van een drankje en hapje werd s'avonds de derde helft gewonnen.

Groeten van uw verslaggever D.v.V.