Spannende overwinning voor VV Heerde E1

maandag 11 april 2016

Het goed spelende CSV Zwolle is met 3 - 2 verslagen door het dynamische team van VV Heerde. De jonge voetballers speelden het merendeel van de wedstrijd op de eigen helft. Een snelle uitbraak van Heerde zorgde voor de verrassende voorsprong 0 - 1. De tegenstander bleef drukken en domineren, de gelijkmaker werd even later gemaakt. De verdediging stond erg goed en de keeper was in topvorm. Keeper Milan Kers had vele fantastische reddingen en was de eerste helft niet meer te passeren. De jongens voor hem, Bart, Ivan en Berend spelende ook een geweldige partij en waren een plaag voor de aanvallers van CSV. De grote middenvelders en aanvallers werden op wilskracht, snelheid en doorzettingsvermogen afgetroefd. Na rust was de CSV wederom sterker, echter kwam het middenveld en de aanval Heerde meer tot zijn recht. Thomas, Wilbert, Patrick en onze aanvoerder Nick gingen meer voetballen en kwamen meer en meer richting de goal van de tegenstander. Na de 2 - 1 achterstand leverde een uitbraak van onze Nick een vrije trap op, koud kunstje voor onze geweldige Iwan. De eindfase van de wedstrijd had een verrassende ontknoping. Wederom een mooie aanval van Heerde werd met een doelpunt afgerond. Heerde bleef hard werken en de man in vorm, Milan Kers, bleek niet te passeren. VV Heerde E1 ging als verrassende winnaar van het veld met de complimenten van de tegenstander. Op naar de volgende wedstrijd.