Meiden D1 spelen gelijk tegen Lelystad ’67 MD2

maandag 11 april 2016

Vandaag stond de wedstrijd tegen de Lelystad ’67 MD2 op het programma. Het meidenteam was elftal van de week en wil dus goed voor de dag komen. Alle 13 speelsters zijn fit en Heerde begint gretig aan de wedstrijd. Vanaf het 1e fluitsignaal wordt Lelystad onder druk gezet en met goed veldspel krijgt Heerde genoeg kansen op een verdiende voorsprong. Na een kwartier spelen scoort Heerde, maar helaas wordt het doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. De meiden laten het er niet bij zitten en gaan vrolijk door met aanvallen. De ruststand is 0-0. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Heerde in de aanval en heeft het meeste balbezit. Het grootste deel van de wedstrijd speelt zich af op de helft van Lelystad en een doelpunt hangt in de lucht. Heerde verdiend een doelpunt, maar net het laatste tikje ontbreekt. De meiden van Heerde proberen van alles en blijven tot het laatste fluitsignaal doorgaan. De eindstand is 0-0. Helaas levert deze wedstrijd maar één puntje op. De meiden hadden het verdiend om te winnen, volgende week dan maar winnen. De volgende wedstrijd is op 16 april en dan spelen de meiden uit tegen ’t Harde om 8:30 uur.