Meiden Me 2 verliest nipt met 2-0 van kampioenskandidaat Victoria Boys Me 1

maandag 18 april 2016

Vandaag stond voor onze meiden de wedstrijd tegen Victoria Boys op het programma. Dat het vandaag een moeilijke wedstrijd zou worden voor onze meiden stond al wel vast. Vanaf begin af aan werden we door onze tegenstander onder druk gezet . Dit leverde in het begin van de wedstrijd een paar kleine kansjes voor hun op. Na ongeveer 10 minuten leverde dit een 1-0 achterstand op. Nou maar hopen dat we niet onderste boven worden gevoetbald. Maar wonder boven wonder gingen de meiden knokken voor wat ze waard zijn en kwamen er door middel van een flinke portie inzet er een paar keer goed uit . Echte kansen leverde dit niet op maar wel knap tegen een tegenstander dat voetballend veel verder is. De meiden weten de achterstand van maar 1-0 beperkt te houden tot aan de rust.

Na complimenten voor het vertoonde spel en aanwijzingen hoe het verder moet beginnen we aan de tweede helft. Zelfde spelbeeld als in de eerste helft waarin Victoria Boys de aanval zoekt weet onze keepster een paar harde schoten op goal tegen te houden. Op vechtlust weten onze meiden zich daarna een paar keer goed onder de druk uit te voetballen. Zo volgt er ook nog een moment waar wij bij een aanval bijna kunnen scoren maar Silke maait volkomen over de bal heen. Zal er voor de meiden nog iets te halen vallen dan? Helaas niet want bij 1 van de aanvallen van de tegenstander wordt er door een hard schot de 2-0 gemaakt. Direct na de de aftrap weer een aanval van onze meiden waarbij Britt helaas de paal raakt. 2-0 is dan uiteindelijk de einduitslag. Alle meiden hebben supergoed gevoetbald en gevochten als leeuwinnen. We zijn trots op jullie !