VV Heerde D2 blijft goed presteren

maandag 25 april 2016

De jongens en meiden van het D2 elftal handhaven zich met veel plezier in de 3de klasse. Vorige week is een gelijkspel behaald bij WVF te Zwolle. In de vroege ochtend, kou, veel wind, grauwe omgeving en een moeilijk veld keken we na 3 minuten tegen een achterstand aan. Gelukkig hadden wij onze zeer gewaardeerde Sandro bij ons. De sterke, snelle, vooral grote spits moest bedwongen worden, een klus die Sandro ging klaren. De wedstrijd bleef moeizaam verlopen maar in de 2de helft was uiteindelijk de verdiende gelijkmaker, eindstand 1 - 1. Een van de mindere wedstrijden met als uitblinker Sandro als gelegenheidsvoorstopper. Zaterdag kwam in Heerde op bezoek Hattem D3, een bekende uit de vorige competitie, een team dat ons ligt. In de eerste helft leverden twee snelle uitvallen vanaf het middenveld 2 doelpunten op van onze Wouter (hij komt weer in vorm). In de tweede helft ging ons elftal gezamenlijk verdedigen, de winst moest behaald worden. Het bleef spannend zeker na een score van Hattem, toch werdt met hard werken in eigen zestienmetergebied een 2 -1 overwinning behaald. Opstelling tegen Hattem: Sandro even in het doel, daarna onze vertrouwde Noah. Minst gepasseerde achterhoede Tom, Florian, Marlon en aanvoerder Iris. Goed bezet middenveld met klinkende namen Brian, Achmed, Joris, Mark en Jannes. De snelle voorhoede bestond uit Matthijs, Gertjan, Wouter en Fares. De leiding was zaterdag in handen bij trainer Henk Hulleman en coach elftalleider GertJan Beekkamp vader van de herstelde Gertjan.