Meiden D1 verliezen van WHC MD1

maandag 09 mei 2016

Een heerlijk zonnetje, een licht briesje, het veld ligt er goed bij, alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag zijn aanwezig. De meiden zijn klaar voor hun laatste thuiswedstrijd tegen WHC uit Wezep. Zal Heerde de laatste thuiswedstrijd in winst om kunnen zetten? De wedstrijd begint en de intenties van WHC zijn duidelijk en ze gaan furieus van start. Binnen een minuut kijkt Heerde al tegen een achterstand aan en Heerde heeft geen antwoord op het spel van WHC. Toen de rookwolken een beetje waren opgetrokken, stond het al 0-6 voor WHC. Moet ik wel zeggen dat er bij WHC twee grote meiden meededen en dat zij ook nog behoorlijk kunnen voetballen!!! Misschien had Heerde meer last van de warmte en zaten de gedachten van de meiden van Heerde nog bij de vakantie. Heerde bleef haar best doen om er het beste van te maken en scoorde voor rust de 1-6. Na rust gaf Heerde meer tegenstand en kreeg een paar kansen. WHC kreeg ook een paar kansen en maakte er nog 4, zodat de eindstand 1-10 werd. Laten we deze wedstrijd maar snel vergeten, want maandagavond spelen de meiden de laatste wedstrijd van dit seizoen, uit tegen Oene om 19:00 uur.