Afsluiting voetbalseizoen 2015 – 2016

dinsdag 10 mei 2016

Het einde van de voetbalcompetitie komt met rasse sneden inzicht. Een aantal elftallen van VV Heerde zijn kampioen geworden, daarmee van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat jullie een mooi kampioensfeest hebben gehad. Een aantal elftallen moeten nog wedstrijden spelen, waaronder ons 1ste elftal dat voor behoudt van de 3e klasse speelt.

Daarna zijn er diverse voetbaltoernooien waaraan onze elftallen deelnemen. Veel succes en voetbalplezier met de deelname. Het jeugdbestuur is al druk met de indeling van de elftallen voor het volgende seizoen. Het doet mij deugd dat er nu al voetballers zijn die aangeven om bij VV Heerde te komen voetballen, van harte welkom en gezamenlijk veel voetbalplezier.

Op vrijdag 10 juni 2016 ’s avonds en zaterdag 11 juni 2016 de gehele dag zal onze jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen plaats hebben. Jullie zijn hierover al via je elftalleiders, flyers of via onze site over geïnformeerd.  Ik wil jullie van harte uitnodigen om die avond en dag samen met je club- en teamgenoten van de activiteiten te genieten. De organisatie heeft weer een leuk en sportief programma in elkaar gezet. Dus houdt deze data vrij en kom naar de Molenbeek.

Na het afsluitweekend zullen er in de kantine van VV Heerde geen activiteiten meer plaats vinden. De grote schoonmaak zal plaats hebben en onze vrijwilligers en anderen gaan genieten van een zomerse vakantie. Houdt hier dus rekening mee!

Zoals jullie weten is ons sportpark buiten de trainingsactiviteiten, voetbalwedstrijden en geplande activiteiten gesloten. Je mag dan niet op onze voetbalvelden komen. Dit geldt ook tijdens de zomermaanden. Rondom het sportpark zijn camera’s voor de registratie aanwezig.

Ik wens jullie allen een fijne afsluiting van het voetbalseizoen en zie je graag tijdens afsluitweekend.

Henk Kanter

(voorzitter)