Geweldig Johnnie Kroeze toernooi Heerde E1

maandag 23 mei 2016

Het was mooi weer en de jongens hadden er zin. Dus het kon wel een een leuke middag worden. Maar zo leuk...... In een poule met tegenstanders uit de 2e klasse wisten onze jongens alle 5 de wedstrijden met winst te beëindigen. Hierbij heeft onze keeper Milan de bal ook nog eens niet één keer uit het net hoeven te halen. Wat werd er leuk gevoetbald mooie aanvallen werden met mooie doelpunten bekroond. De verdedigers stonden als een huis. Trainer Arjan kreeg zelfs nog complimenten van de tegenstander over het vertoonde spel. De middag werd beëindigd met een mooie grote beker en voor alle spelers een medaille.

Complimenten voor Gert Simens, die de hele dag de speaker was en de prijsuitreiking weer leuk aankleedde. Onze dank gaat ook uit naar alle andere vrijwilligers die er voor zorgden dat het weer een super toernooi was.

Onze toppers op de foto staand Tomas, Berend, Milan en gehurkt Ivan, Bart, Nick en Wilbert.
Patrick had de laatste 2 wedstrijden andere verplichtingen en staat daardoor helaas niet op de foto