Geslaagd Molenbeek toernooi voor D2

zondag 29 mei 2016

Een mooie zaterdagmiddag op sportpark Molenbeek, lekker weer met een heerlijk zonnetje, pittige tegenstanders en goede zin bij onze spelers. De tegenstanders hadden klinkende namen Batavia D1, Emst D1, WWNA D1 en SEH D2. Na een korte effectieve warming up, was het zover de eerste korte toernooi wedstrijd tegen WWNA, de tegenstander had een klein overwicht, Heerde de beste kans eindstand 0 - 0. Na een korte pauze (picknick met stroopwafel) bleek Emst een maatje te groot, een kleine nederlaag tegen een goede tegenstander. Daarna de wedstrijd tegen SEH, een gelijk opgaande wedstrijd, met kansen over en weer. SEH kwam op voorsprong door een rommel goal, Wouter maakte met de GOAL van het TOERNOOI, een geweldig schot vanaf de middellijn, verdiend gelijk. De laatste wedstrijd tegen toenooi winnaar was wederom een gelijke opgaande strijd, met goed voetbal van ons Heerde team. Jammer genoeg ging deze wedstrijd verloren. De middag is heerlijk verlopen, de jongens en Iris, hebben goed gepresteerd, nog 1 toernooi in Twello.