PLUS Van den Hoven nieuwe hoofdsponsor VV Heerde

zaterdag 15 augustus 2015

Voor het seizoen 2015 – 2016 heeft VV Heerde naast de hoofdsponsor Autoschadebedrijf Berghorst een nieuwe hoofdsponsor, namelijk Plus van den Hoven Heerde. De komende 3 jaar is de supermarkt verbonden als hoofdsponsor aan VV Heerde. Dick van den Hoven: "Wij hebben onze sponsorovereenkomst uitgebreid gezien de goede ervaringen van de afgelopen jaren. Naast de commerciële doeleinden vinden wij het als Plus van den Hoven belangrijk om midden in de lokale samenleving te staan. Daarom sponsoren wij vele activiteiten binnen de Heerder samenleving. Sponsoring geeft door de maatschappelijk betrokkenheid een indirecte bijdrage tot het in stand houden van de Heerder leefgemeenschap."

VV Heerde is erg trots op de verbintenis en bedankt Plus Van den Hoven voor het getoonde vertrouwen in de vereniging.